Підписатися на RSS

Навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України

/Files/images/P1070057.JPG/Files/images/P1070051.JPG

Професія, якої ти гідний!

З метою проведення професійно-орієнтаційних заходів 24 жовтня 2019 року на базі КЗО МЦТПУМ за сприяння відділу освіти Марганецької міської ради (головний спеціаліст Бистра А.В.), Марганецького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (головний спеціаліст командування Драгоманова Т.В.) відбулася зустріч учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти міста з представниками Дніпропетровського обласного ТЦК та СП офіцером відділу рекрутингу та комплектування капітаном Пустовим В.І.

Присутніх ознайомили з перевагами навчання у вищих військових навчальних закладах: безкоштовне навчання за рахунок бюджету, речове забезпечення, триразове харчування за стандартами НАТО, медичне забезпечення, по закінченню навчання гарантоване працевлаштування.

Старшокласникам запропонували денну форму навчання (курсантами) у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) підполковник Дубно М.В. – начальник науково-дослідної лабораторії факультету бойового застосування військ та курсант 3 курсу старший солдат Миронюк С.М. за напрямами підготовки військових фахівців:

- Управління діями підрозділів: механізованих військ; танкових військ; артилерії; інженерних підрозділів військ і сил; Озброєння та техніка інженерних військ; Комплекси, прилади та пристрої артилерійської розвідки; Системи та пристрої ракетних комплексів; Морально-психологічне забезпечення у підрозділах, на кораблях (за видами Збройних Сил); Військова культурологія; Музичне мистецтво у Збройних Силах.

Кафедру військової підготовки спеціалістів Державної спеціальної служби транспорту, яка є структурним підрозділом Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна представив підполковник Шульга Д.А. Навчання курсантів здійснюється за 4-ма спеціальностями: - Відновлення штучних споруд; Механізація відновлювальних робіт; Відновлення залізниць; Організація військових сполучень і перевезень.

Учні 10-11 класів переглянули відеофільм про умови навчання в Національній академії сухопутних військ, отримали відповіді на запитання про: умови і порядок прийому на навчання, умови для проведення дозвілля та всебічного розвитку.

/Files/images/P1070040.JPG /Files/images/P1070041.JPG

Військовий – актуальна та затребувана професія в рейтингу професій сучасного ринку праці, яка має свою особливу специфіку. Справжній військовий — це людина, яка має честь. Не тільки гідність, а саме честь. Це те, що змушує її виконувати обов’язки, зразково поводитися і гордо нести звання захисника своєї країни.

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.