Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Сектор «Марганецьке бюро правової допомоги» інформує:

Правники сектору «Марганецьке бюро правової допомоги» Нікопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують здійснювати свої обов’язки та надавати безоплатну правову допомогу в межах своїх повноважень.

Згідно Закону України «Про безоплатну правову допомогу», ст..2. Безоплатна первинна правова допомога включає такі види правових послуг:

- надання правової інформації;

- надання консультацій і роз'яснень з правових питань;

- складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру);

- надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги (здійснення представництва в судах, складання позовних та інших документів до суду тощо) та медіації.

Станом на сьогодні працівниками Сектору за час існування установи безоплатної правової допомоги було надано 8236 безоплатних правових консультацій та більше 500 осіб отримали допомогу у вигляді складання процесуальних документів до суду та здійснено представництво цих осіб у суді.

Станом на сьогодні Сектор забезпечений новими інформаційно-роз’яснювальними матеріалами, тематика більшості з яких пов’язана з воєнним станом в Україні. Отримати дані матеріали ви можете в приміщенні Сектору.

За більш детальною інформацією з будь яких правових питань ви можете звернутись до Нікопольського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, за адресою: м. Нікополь, вул. Івана Богуна, 9, тел. (0566) 68-75-23, (0566) 68-75-40, МТС +380661773774, номер гарячої лінії 0-800-213-103, сектор «Марганецьке бюро правової допомоги» за адресою: м. Марганець, вул. О.Кошового, 4, тел. МТС + 380958142029, (05665) 5-10-06
Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.