Підписатися на RSS

Навчання групи кулінарів

Учні 10 класів почали практичненавчання зі спеціальності в учнівській лабораторії. З самого початку учні вчилися нарізати овочі простою та фігурною нарізками. вирізали лілію з цибулі та троянду з помідор, нарізали картоплю соломкою, кубиками, брусочками, скибочками і т.п. Потім вчилися як обробляти рибу, та підготувати її для смаження, для тушкування, варки, як зробити рибний фарш і які напівфабрикати готують з фарша; котлети, біточки і т.п.

Зараз кулінари готують перші страви - борщ. Дуже задоволені і гарно готують такі учні як Булюк Є., Паламарчук А., Сидорова А., Музика Є., Макух М., Парполітова С., Харькова Д., Чистова М. Сподіваюсьщо професія кулінар буде в нагоді кожном уучню моєї групи.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.