Підписатися на RSS

20 жовтня Міжнародний День кухаря

Це свято з’явилося в календарі вже в XXI столітті, а ініціатором виступила Всесвітня асоціація кулінарних спільнот. Якщо врахувати, що число її членів перевищує 8 млн. чоловік, стає зрозуміло, чому кухарі та кулінари домоглися бажаного. І з 2004 року кожне 20 жовтня понад 70 країн світу вшановують своїх кухарів і кулінарів. У цей день представники громадського харчування проводять конкурси майстерності, дегустацію приготованих майстрами страв і, звичайно, вшановують своїх шеф-кухарів і супер-кулінарів.

В нашому центрі працює майстер виробничого навчання Зінчук Ірина Станіславівна яка навчає своїх учнів бути справжніми кулінарами.

/Files/images/2017/CIMG7612.JPG

/Files/images/2017/CIMG7622.JPG

/Files/images/2017/CIMG7614.JPG

Кожного дня Ірина Станіславівна навчає дітей не тільки смачно готувати, а й вишукано оздоблювати страви. У 1977 році закінчила Запорізький кооперативний технікум, працювала й кухарем та техніком-технологом і вже більше ніж 30 років працює майстром виробничого навчання. До своєї роботи підходить відповідально й сумлінно, доводить учням, наскільки важлива і цінна обрана ними професія. Бо щоб бути справжнім кухарем, недостатньо знати просто рецепти, потрібно мати і фантазію, і креативний підхід, а також бажання всебічно розвиватися і навчатися щодня.

/Files/images/2017/1.jpg

Вітаємо всіх кухарів з Міжнародним Днем Кухаря і бажаємо їм справжніх і майбутніх успіхів на кулінарному фронті.

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.